En av Burgunds mest berømte vinprodusenter skinner igjen
Test av 160 novembernyheter fra Burgund-slippet.
Test av 160 novembernyheter fra Burgund-slippet.
Ren som en hvit burgunder – bare mye billigere.
– Hvis du er kjapp, klarer du kanskje å sikre deg noen flasker.
Heimkunnskap, kjøkkenets tidsmaskin og vietnamesisk fra A til Å.
En kveld på endelig Michelin-bestjernede À L’aise koster det samme som en godt brukt Toyota, men den blir man jo hverken mett eller lykkelig av.
På fire år har nordmenns beteforbruk økt med 50 prosent.
I november kommer Ridges legendariske 2021-årgang på Polet.
Gresskar passer til supper og gryter og hovedrett, ja sågar til dessert.
2021-årgangen forsvant på et blunk. Nå er 2022 her.
– Jeg elsker vin fra Madeira!
– Det er bare å følge med, kjære lytter! Her er det mange gode kjøp!
Grünerløkka så lenge ut til å drukne i kjedenes vold. Med riesling, vinyl og den vesle thailenderen Pao blir bydelen relevant igjen.
Fuglen har gjort storsuksess i Japan. Nå flyr den til Sør-Korea.
– Sammenligner du prisene her med kvaliteten i Burgund, kommer du ganske godt ut av å kjøpe vin fra Oregon.
Frisk høstluft, smaksrik risotto og en eventyraktig morgenstund.
Tor Malnes Grobstok (27) har vært med på å endre Norges syn på griseindustrien.
Det fyres med kull og serveres til gull på Varemottaket.
I 1928 kostet reservaen fra Lopez de Heredia fire kroner på Polet. Vinen står fortsatt i hyllene på Polet – og lages på nøyaktig samme måte som før.
Mens rakettene faller over nabolaget, kjemper vinmaker Faouzi Issa for å redde årets vinhøst.
Tomislav Markovic lager Tysklands mest delikate pinot noir.
– Tidvis fantastiske, med «value for money».
Madeleine-kaken er konditorienes svar på Chanel-vesken – et tidløst tilbehør både på Instagram og Michelin-restauranter.
Geitmyra matkultursenter for barn har fått stjernekokker på laget.
Slik gjør du landets mest spiste grønnsak til et spennende måltid.
– Fermentering på denne måten vil spille en viktig rolle i fremtidens bærekraftige matsystem.
Sett lammekjøttet i ovnen, gå deg en lengre tur og åpne deretter en egnet vin – slik skal en høstferie være.
Prinsen er en smakssikker nykommer. Restauranten må bare få litt bedre orden på servicen.
Dagligvarens beste gulost var et nytt bekjentskap for alle i panelet
– Gjør noe som de fleste andre champagnehus har sluttet med.
– Denne syns jeg dere skal teste.
Det unge paret forlot hektiske London – flyttet til Lærdal.
Det ingen skulle tro norske bønder kunne gro.
Björn Svensson og hans team er tilbake i nye lokaler, uten å ha forandret særlig mye på konseptet. Heldigvis.
Williams Selyem lager noen av de mest konsentrerte og delikate rødvinene fra Sonoma i California. Nå er årgang 2022 klar.
Bruk i hvert fall noen av høstens epler til å lage noe ordentlig hjemmelaget. Her er oppskrift på den beste paien og eplegelé med te.
– Fantastisk årgang!
Ellers kan du fort komme til å angre.