Årets ferskeste vin er her! Test av 54 beaujolais nouveau
Slippes på Polet torsdag 21. november.
Slippes på Polet torsdag 21. november.
Vi smakte oss gjennom 42 forskjellige pinnekjøtt, kvalitetsspriket var enormt, men for aller første gang ble høyeste poengsum delt ut.
Jean-Frédéric Hugel, 13. generasjon i det familieeide vinhuset Famille Hugel, håper bare han ikke roter det til for familiefirmaet fra 1639.
Varm sol tidlig om ettermiddagen, frost om natten og tåke ved daggry: Senhøsten er en glimrende tid for å sove ute.
Noen stjerner skinner kraftigere enn andre. Mon Oncle mangler X-faktoren som forsvarer en regning på 10.000 kroner.
– En tredjedel av prisen i Champagne!
Et kjøkken uten løk, er et fattigere kjøkken.
En grovis, quiz og litt loddsalg. Gamle Raadhus er stedet for mer enn lutefisk.
Nå vil han inspirere andre unge kokker til å åpne flere steder.
Vi har smakt oss gjennom 108 viner fra Piemonte. Aller øverst troner Roagna, G. Conterno og Massolino.
I morgen har du mulighet til å sikre deg en – kanskje for siste gang.
DNs vinekspert får frysninger av å snakke om rødvinsnykommer.
Test av 160 novembernyheter fra Burgund-slippet.
Et bedre hvitvinskjøp skal man lete lenge etter på Polet.
Inkludert en cornas fra skuespiller Aksel Hennie.
I november kommer Ridges legendariske 2021-årgang på Polet.
Portvin fra 1896 og ikoniske rødviner fra USA, Piemonte og Toscana blir tilgjengelige i Polets kraftpakke av et slipp 6. november.
– Hvis du er kjapp, klarer du kanskje å sikre deg noen flasker.
Over due med foie gras reflekterer Salt & Pepper over en av Oslos best bevarte hemmeligheter: Restaurant Apostrophe.
Heimkunnskap, kjøkkenets tidsmaskin og vietnamesisk fra A til Å.
Ren som en hvit burgunder – bare mye billigere.
Gresskar passer til supper og gryter og hovedrett, ja sågar til dessert.
En kveld på endelig Michelin-bestjernede À L’aise koster det samme som en godt brukt Toyota, men den blir man jo hverken mett eller lykkelig av.
På fire år har nordmenns beteforbruk økt med 50 prosent.
2021-årgangen forsvant på et blunk. Nå er 2022 her.
– Jeg elsker vin fra Madeira!
– Det er bare å følge med, kjære lytter! Her er det mange gode kjøp!
Grünerløkka så lenge ut til å drukne i kjedenes vold. Med riesling, vinyl og den vesle thailenderen Pao blir bydelen relevant igjen.
Fuglen har gjort storsuksess i Japan. Nå flyr den til Sør-Korea.
– Sammenligner du prisene her med kvaliteten i Burgund, kommer du ganske godt ut av å kjøpe vin fra Oregon.
Frisk høstluft, smaksrik risotto og en eventyraktig morgenstund.
Tor Malnes Grobstok (27) har vært med på å endre Norges syn på griseindustrien.
Det fyres med kull og serveres til gull på Varemottaket.
I 1928 kostet reservaen fra Lopez de Heredia fire kroner på Polet. Vinen står fortsatt i hyllene på Polet – og lages på nøyaktig samme måte som før.
Mens rakettene faller over nabolaget, kjemper vinmaker Faouzi Issa for å redde årets vinhøst.
Tomislav Markovic lager Tysklands mest delikate pinot noir.
– Tidvis fantastiske, med «value for money».
Madeleine-kaken er konditorienes svar på Chanel-vesken – et tidløst tilbehør både på Instagram og Michelin-restauranter.
Geitmyra matkultursenter for barn har fått stjernekokker på laget.
Slik gjør du landets mest spiste grønnsak til et spennende måltid.
– Fermentering på denne måten vil spille en viktig rolle i fremtidens bærekraftige matsystem.