De beste tipsene til en alkoholfri jul
Takker du nei til vin, er du ikke lenger tilsidesatt med noe lunkent skvip. Det finnes høyst interessante alternativer.
Takker du nei til vin, er du ikke lenger tilsidesatt med noe lunkent skvip. Det finnes høyst interessante alternativer.
Den står i hyllene på 250 av Polets 349 butikker.
Det blir ikke jul uten rødkål. Slik bruker du den både til hverdag og fest.
– Problemfritt og godt.
– Det er mitt hemmelige triks.
Tradisjonen tro, det blir vin til julematen i år også. Dette er de beste valgene.
Å sove ute midt i uken er en ypperlig måte å ta knekken på det rutinepregede.
«Hos Peder» har gode deleretter til en lav pris. Men det har en pris.
– Den har du snakket om før, fantastisk!
Vin, alkoholfrie alternativer og spiselig tilbehør er fine julegaver å gi og få.
Fra knusktørre og smakløse kjeks til nydelige og perfekt porøse pepperkaker.
Aurelien Laherte lager champagne med en klar signatur – uavhengig av jordsmonn og druetype. Nå er ny årgang tilgjengelig for bestilling.
Det som i størst grad påvirker kvaliteten, er faktisk emballasjen.
I tradisjonsrike, nyoppussede lokaler, serverer Fløirestauranten et måltid for alle sanser.
Her er oppskriften på juledrinker fra tre av Oslos beste barer.
– Egentlig alt, i én flaske.
– Jeg vet at du er skeptisk, men dette må du tåle!
Tone Veseth Furuholmen er Norges nye master of Wine – og ekspert på musearoma i vin.
Salget av Petrus-vinene til 70.000 kroner flasken går noe tregere i år. Men stemningen er fortsatt god hos Arts på Tjuvholmen.
På vingården Sept kjemper Maher Harb for å bevare Libanons gamle druer og tradisjoner.
Fire jordskokker kan raskt bli til en hel skog.
– Uten de landene, er det ikke sikkert at vi hadde sittet her.
Hvitvin fra litt glemt region kan nesten erstatte Jura og Burgund.
For aller første gang ble høyeste poengsum delt ut.
Varm sol tidlig om ettermiddagen, frost om natten og tåke ved daggry: Senhøsten er en glimrende tid for å sove ute.
Noen stjerner skinner kraftigere enn andre. Mon Oncle mangler X-faktoren som forsvarer en regning på 10.000 kroner.
– En tredjedel av prisen i Champagne!
En grovis, quiz og litt loddsalg. Gamle Raadhus er stedet for mer enn lutefisk.
Et kjøkken uten løk, er et fattigere kjøkken.
Nå vil han inspirere andre unge kokker til å åpne flere steder.
Et bedre hvitvinskjøp skal man lete lenge etter på Polet.
DNs vinekspert får frysninger av å snakke om rødvinsnykommer.
Test av 160 novembernyheter fra Burgund-slippet.
I morgen har du mulighet til å sikre deg en – kanskje for siste gang.
Vi har smakt oss gjennom 108 viner fra Piemonte. Aller øverst troner Roagna, G. Conterno og Massolino.
– Hvis du er kjapp, klarer du kanskje å sikre deg noen flasker.
Over due med foie gras reflekterer Salt & Pepper over en av Oslos best bevarte hemmeligheter: Restaurant Apostrophe.
Portvin fra 1896 og ikoniske rødviner fra USA, Piemonte og Toscana blir tilgjengelige i Polets kraftpakke av et slipp 6. november.
I november kommer Ridges legendariske 2021-årgang på Polet.
Inkludert en cornas fra skuespiller Aksel Hennie.