Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Signaturretten

Veganmuffins

Oppskrift på veganmuffins av Elisabeth Toth

Oppskrift på veganmuffins av Elisabeth Toth

-
+

Ingredienser

  • 500.00 g margarin, uten melk og salt
  • 12.00 ss eggeerstatning (pulver)
  • 6.00 dl raffinert brunt sukker eller honning
  • 9.00 dl grovt mel
  • 10.00 dl havregryn
  • 4.00 dl linfrø
  • 4.00 dl solsikkekjerner
  • 4.00 dl gresskarkjerner
  • 6.00 dl soyamelk, vanlig eller vanilje
  • 6.00 ts bakepulver
  • 4.00 ts vaniljesukker
  • 4.00 ts kanel
  • 4.00 ts kardemomme
  • bringebær, blåbær og nøtter etter smak

SLIK GJØR DU

Visp margarin mykt. Bland inn de andre ingrediensene og rør til det hele er godt blandet.

Stek i store muffinsformer på 175 grader i 30 minutter. Prøv med en pinne om de er gjennomstekt.