Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Terje Ness' sunne kjøkken

Pinnebrød

Oppskrift på pinnebrød av Terje Ness

Oppskrift på pinnebrød av Terje Ness

-
+

Ingredienser

  • 25.00 g gjær
  • 0.50 l lunkent vann, ca. 40 grader
  • 1.00 ts salt
  • 0.50 dl olivenolje
  • 250.00 g rugmel
  • 1.00 kg hvetemel
  • 250.00 g brunost, revet

SLIK GJØR DU

Løs opp gjæren i vannet, ha i olivenolje. Spe i mel gradvis; deigen er ferdig når den slipper fra kanten i miksebollen. La heve til det doble og bland inn osten. Ha deigen i en lukket pose eller plastbolle med lokk og ta med på tur – den heves ferdig mens du går. Stekes over bål på pinne til de er ferdige. Du kan godt bruke andre smaker enn brunost, som gulost, parmesan, provençalske krydder eller annet.