19.10.2016 Rask og mettende høstsalat Knasende rotfrukter og salt skinke er en strålende høstkombinasjon.
05.10.2016 – Skal du lage én vegetarisk høstmiddag, må det bli denne Sesongens rotfrukter trenger lite annet enn seg selv for å skinne.
17.08.2016 - Alt må ikke være stekt bare fordi det heter ‹‹stekt ris›› Björn Svensson vil beholde grønnsakenes friskhet i sin versjon av den asiatiske resteklassikeren.
04.08.2016 Sensommerens beste toast Björn Svensson kombinerer to av årstidens beste råvarer i denne smaksbomben.
28.07.2016 Omelett slik den bør lages I følge Björn Svensson er det spesielt én ting mange gjør feil når de lager omelett.
21.07.2016 Denne salaten smaker «norsk-italiensk sommer» Björn Svensson tar utgangspunkt i en italiensk salatklassiker når han lager blåskjell.
14.07.2016 – Denne baguetten burde alle spise i sommer Når makrellen stimer inn norske fjorder, finner Björn Svensson frem grillen og legger den i fransk brød.
07.07.2016 - Den perfekte potetsalaten skal være varm ...og ikke en som har badet i majones fra dagen før.
11.05.2016 Perfekt pinsesandwich Legg noen skiver rugbrød på grillen. Topp dem med maiklassikeren fremfor noen.
04.05.2016 Grillet asparges med smak av Norge Bjørn Svensson gir vårens grønne stang en smak av løpstikke og fenalår.
27.04.2016 Vips, så har du en perfekt vårlunsj Tynne skiver rått oksekjøtt og årets første grønnsaker er det perfekte utgangspunktet for en mettende vårsalat.
20.04.2016 - Middagen blir ikke stort enklere enn dette Brokkoli og stekt fisk er Bjørn Svenssons løsning på en effektiv og sunn hverdagsmiddag.
13.04.2016 - Rekecocktail er faktisk en strålende rett - Så lenge man styrer unna mais, fete dressinger og annet fjas, sier Bjørn Svensson fra restaurant Fauna. Denne tar deg bare minutter å lage.
07.04.2016 Den enkleste og beste biffen er svensk Når Bjørn Svensson lager sin favorittbiff har den navn etter et hotell i Stockholm
24.03.2016 Påsketartar: Prøv noe nytt med lammekjøttet I en ny serie på Smak.no, gir Bjørn Svensson fra Restaurant Fauna deg oppskrifter på enkel og god mat - som du kan lage på 20 minutter.
05.10.2016 – Skal du lage én vegetarisk høstmiddag, må det bli denne Bjørn Svenssons mat på 20 minutter
17.08.2016 - Alt må ikke være stekt bare fordi det heter ‹‹stekt ris›› Bjørn Svenssons mat på 20 minutter