01.10.2015 Blomstermat: Løk over løk Blomstene til hvitløken er like aromatiske som kløftene under jorden, men ikke så hissige.
17.09.2015 Blomstermat: Bruk urtenes blomster Når urtene blomstrer, er det tid for å høste smakstoppene.
10.09.2015 Blomstermat: Syretripp Mange kjenner skogens gjøkesyre. De syrlige fetterne i oxalisfamilien gir flere farger til maten.
27.08.2015 Blomstermat: Sitrusdrøm I Mikael Svenssons hender blir blomsten tagetes myk sjokolademousse med appelsinaroma.
20.08.2015 Blomstermat: Agurknytt Squashblomst, agurkblomst og agurkurt er tre sider av samme sak, men gir mye ulik og spennende smak.
06.08.2015 Blomstermat: Ertelystent Erteblomster er fint følge til blåskjell. Mens blomstene til bondebønner er så gode at de fortjener en egen salat.
30.07.2015 Blomstermat: Rosenrød smak Roseblader gir fin sødme til matlagingen, bare man demper parfymen.
23.07.2015 Blomstermat: Ville favoritter Naturen er full av ukjente, spennende smaker. Prøv noen av Mikael Svenssons ville favoritter: tunbalderbrå, geitrams, smørbukk og korsknapp.
16.07.2015 Blomstermat: Hyllest til sommeren Med hylleblomst i kjøkkenet er Mikael Svensson på hjemmebane. Svenskene elsker sin «fläderblom».
02.07.2015 Blomstermat: Hissige rødtopper Mikael Svensson anbefaler å prøve blomkarsepesto i sommer.
25.06.2015 Blomstermat: Fiolett flora Blomsterklasene til syrinen bidrar med sterk egenart i matlagingen, mens fioler gir en florlett blomstersmak.
04.06.2015 Blomstermat: Lag sommermat av blomster Nå blomstrer frukttrærne. Plukk og server til middag.