27.07.2016 Ostelompe med salat Når sulten herjer og kreftene er brukt opp på restaurantmat, kan det hende Kari Innerå plukker frem vaffeljernet når hun kommer hjem.
20.07.2016 – Det tar fire minutter å smelle alt dette sammen På restauranten Happolati koker Mads Kjøllmoen ordentlig kjøttkraft. Hjemme holder det med Maggi-buljong når han må spise noe raskt.
13.07.2016 Lise Finckenhagens toast-triks Kokk Lise Finckenhagens nødløsning er toast når alle er lei. er lærer hun bort triksene for gode ostesmørbrød.
06.07.2016 Verdens enkleste pastarett Dag Tjersland er kanskje Norges beste italienske kokk. Når han kjapt skal mette hele familien, lager han pasta med tomater og hvitløk.
29.06.2016 - Når jeg ikke gidder bruke tid, må jeg bruke penger Taco Republica-grunderen blar opp for en flyndre når han ikke orker mer matlaging.
15.06.2016 Når Happolati-kokken kommer sulten hjem, lager han dette Fermentert kål og forseggjorte salater blir liggende igjen på restauranten. Når Rune Hinnaland Bjørneng lager mat hjemme, lager han entrecôte.
08.06.2016 Når kjøkkensjef Christopher Haatuft ikke gidder lage mat så koker han ris ... og gjør den til en smaksbombe. Se Christopher Haatufts enkle løsning på middagskrisen her.
02.06.2016 NY SERIE: Når mesterkokken ikke gidder å lage mat - da lager han dette På Re-Naa i Stavanger lager han misomajones og kunstferdige desserter. Men når Michelin-kokk Sven Erik Renaa kommer hjem er det pasta carbonara som gjelder.
08.06.2016 Når kjøkkensjef Christopher Haatuft ikke gidder lage mat så koker han ris Kokkenes enkle middagstips
02.06.2016 NY SERIE: Når mesterkokken ikke gidder å lage mat - da lager han dette Kokkenes enkle middagstips