Det skriver Budstikka.
– Dette blir et "verksted" for god mat. Det blir en blanding av butikk og spisested. Man kan kjøpe med seg ferdiglaget mat eller råvarer og/eller sette seg ned for å spise. Det blir rundt 80 sitteplasser. På dagtid blir det et mer uformelt spisested, mens det om kvelden dras mer over i et bistropreg, sier Toralf Bølgen til Budstikka.
- Dere frykter ikke at merkevarenavnet Bølgen & Moi på noe vis kan bli "svekket"?
– Nei. Vi er vant med restauranter man må kjøre til. Men dette konseptet er noe helt annet. Det krever en markedsplass – og Sandvika Storsenter er vel kanskje den beste markedsplassen som finnes. Vi har faktisk tenkt på dette i flere år, sier Bølgen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.