Julebordsfeiringen når nye høyder. Aldri før har fasjonable Theatercaféen tjent så mye på en middag som onsdag kveld.
Finanskrisen er glemt, og det koker på "nye" Theaterkaféen, som i sommer ble pusset opp for 40 millioner kroner. Onsdag kveld ble det båret ut middager, champagne og dyre viner til finanseliten, næringslivskjendiser og kulturpersonligheter for 1,2 millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv.
- Det gikk noen flasker Dom Perignon, for å si det sånn. Det er den beste kvelden vi har hatt noensinne, sier daglig leder Hilde Lystad til DN.
Totalt gikk det med rundt 50 flasker Dom Perignon til en pris som varierer mellom 1.800 og 3.000 kroner flasken. Kveldens dyreste vin var en rød Bordeaux fra 1994 til 10.000 kroner.
I snitt la hver gjest igjen 2.600 kroner under middagsserveringen på Theatercaféen onsdag kveld.
Topptungt
Blant gjestene var ifølge DN skipsreder og kypriot John Fredriksen, investorene Bjørn Rune Gjelsten, Christen Sveaas og Tore Aksel Volberg, meglerinvestor Jan Petter Collier og bilforhandler og investor Egil Stenshagen.
Fondsforvalter Jan Petter Sissener ble igår påspandert lunsj av meglerne i First Securities, og er blant mange stamgjester på den ærverdige Oslo-restauranten.
- Jeg kommer hit syv-åtte ganger i desember - tre-fire lunsjer og middager. Og da har jeg takket nei til mange invitasjoner sier Sissener til Dagens Næringsliv.
Også andre restauranter i Oslo og andre storbyer som DN har vært i kontakt med forteller om fulle hus og økt omsetning sammenlignet med ifjor. Flere restauranter har slåttt sine egne omsetningsrekorder.
Se og hør om stamgjestenes Theatercafé: - Ufattelig mange timer med bakrus (soundslide)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.