Hellas må trappe opp sine kutt da ingen andre europeiske skattebetalere er villige til å rette opp i tidligere greske regjeringers vanstyre.

Det sier Luxemburgs statsminister Jean-Claude Juncker, som leder ministergruppen som har overoppsynet med eurosonen, ifølge den greske avisen Eleftherotypia, melder AFP søndag.

- Må trappe opp
-Hellas må trappe opp sine tiltak for å begrense det offentlige underskuddet. De må fokusere på ytterligere kutt og på ulike måter å øke inntektene. Hellas må forstå at skattebetalere i Tyskland, Belgia eller Luxemburg ikke er forberedt på å rette opp i gal gresk finanspolitikk, sier Juncker.

Ifølge ham er Luxemburg klare for å hjelpe Hellas, hvis de blir spurt, men de må først overbevises om at tiltakene er på alvor.

Les også: - Kritisk fase for euroen


Grekere støtter kriseplan

Truer med kraftige Hellas-kutt


<br/>
<br/> (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.