Saker om: Bent Stiansen Jonathan Hagen (30) har allerede åpnet fire spisesteder Det koster å være kar på Statholdergaarden. Likevel forlater en stedet med en følelse av å være litt rikere. Statholdergaarden: Velbehag i indre fil Få varsel når vi skriver omBent Stiansen Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Sliter etter restaurant-boom: – Vi har ikke nok ansatte Denne suppen har slått an i 25 år Disse kan få stjerner i den nordiske Michelinguiden for 2020 Stiansens jule-popup Kjempebot til Statholdergaarden Etter 21 år med Michelin-stjerne hadde Statholdergaarden én dårlig kveld Ny matspalte: Kokkenes beste oppskrifter på slankemat Nye stjerner til Norge? Strøken og overveldende kokkekunst – Folk er blitt enda mer bevisst på hva de spiser, og flere velger vegetarmat - Gjestene skal vente på fisken, ikke omvendt Blogger seg inn mot matbutikkene – Søndag er fetetid – Jeg er sikker på at på farsdagen blir selv vegetarianere biffspisere – Den som finner flest pepperkorn har vunnet Da Bent Stiansen laget boken «Søndagsmiddag», utelot han én oppskrift Det billigste kjøttet gir den beste gryten Dette drikker du til hummer Oktober er hummermåneden – Dropp forrett og fancy restaurantskum Maaemo innfører firedagersuke Seks kokkers beste julemat Slik lager du Statholdergaardens sjøkrepssuppe
Det koster å være kar på Statholdergaarden. Likevel forlater en stedet med en følelse av å være litt rikere.
Få varsel når vi skriver omBent Stiansen Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!