Saker om: Bjørvika Luksusmeny og perfekt rabarbraterte – Da vi åpnet, sa det «boom!» – og så var det fullbooket Serverer Lutlaget byens beste pommes frites? Få varsel når vi skriver omBjørvika Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Madonna: Fra umamihimmel til klorvann Den har byens beste utsikt. Men både mat og service har rom for forbedringer Ukjølet vin og sausrester skjemmer de mange gode rettene på Holzweiler Platz Kald curry og rå betong Snedig dystopi fra Bjørvika Lav pris, dessert til å dø for Innlegg: D2 tar drepen på Bjørvika, men glemmer uterommene Carl Erik Krefting satser på unge kvinnelige leietagere: – Damene tar bedre vare på ting, sånn er det bare – Hvorfor velger arkitektene murstein som minner om baderomsflis lyssatt med downlights? Ny D2-spalte: Ragnhild Brochmann skriver om visuell kultur The Vandelay: Overpriset Maaemo-slektning Hadde det ikke vært stas om Munchmuseets restaurant boltret seg mer i det norske kjøkkenet? Feniqia i Bjørvika: Mat på stell, service på hell Den som vil inn i Munch-bygget før åpningen, må spise eller drikke Carl Erik Krefting og barna har aldri hatt mer i kontanter – og betalte ikke én krone i erstatning i forlik med eks-kompanjong Runar Vatne Ikke helt på Platz Innlegg: Slik kan man unngå et «høyhusopprør» Innlegg: Utslitt, ensom, fjern og overarbeidet. Dette er lederes karakterisikk av 2020 Restaurantanmeldelse: Ny italiener gjør et realt forsøk på å fylle utfordrende lokale Bygget ny badstue i strandsonen – med velsignelse Salgsrekord på luksusvarer midt i krisen – her kommer en ny «beauty hall» Plages ikke av badegjester: – Det hadde kanskje gjort seg med en pølsebod eller en kebabsjappe på Sørenga Krangler om takterrasse - 38 av 54 boligkjøpere klaget inn meglerhuset Nordea og DNB har vært forsiktige med kundene: – Det kommer nok styggere konkurstall senere i prosessen 135 tonn kunst avduket utenfor Deichman Bjørvika – Jeg tror det blir kult å henge her Ellen de Vibe om Y-blokken: – Så lenge bygget står, er det fortsatt et ørlite håp Byrådet i Oslo vil fjerne tre av fire cruisekaier På innsiden av nye Maaemo Randi Stene: – Jeg ville ikke synge opera. Jeg var til å begynne med litt forsiktig og sjenert På ti år har Bjørvika gått fra «ikke-område» til pengemaskin for utbyggerne: – Det så jo ikke ut her nede Code Restaurant knekker koden – Det kan jo ikke fortsette, kontorbygg må leve lenger enn tolv år Bjørvika har fått en ny lunsjklassiker Skal knekke koden i Barcode Hun er Norges eneste kunst-concierge DN mener: Det siste Oslos sjøside trenger er ett kulturbygg til Ble milliardær på nordmenns sug etter luksusvarer. Nå kjøper han seg kraftig opp i Oslos nye bydel Trivelig i skyggen av nye Oslo Ikke så vågalt, men raust og skikkelig godt Restaurant BA 53 stenger To i finalen om mulig «God morgen, Norge»-utsetting – Jeg har kastet bort så masse tid i livet mitt Esben Holmboe Bang bygger restaurant i Kina Kjøper 1200 parkeringsplasser for en milliard kroner Amerikanere vil kjøpe seg inn i Barcode Slik blir den nye bydelen i Bjørvika
Få varsel når vi skriver omBjørvika Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!
Carl Erik Krefting satser på unge kvinnelige leietagere: – Damene tar bedre vare på ting, sånn er det bare
Carl Erik Krefting og barna har aldri hatt mer i kontanter – og betalte ikke én krone i erstatning i forlik med eks-kompanjong Runar Vatne
Plages ikke av badegjester: – Det hadde kanskje gjort seg med en pølsebod eller en kebabsjappe på Sørenga
Nordea og DNB har vært forsiktige med kundene: – Det kommer nok styggere konkurstall senere i prosessen
På ti år har Bjørvika gått fra «ikke-område» til pengemaskin for utbyggerne: – Det så jo ikke ut her nede