Saker om: Dag Tjersland Restaurant Signalen: Verdt en utflukt Restaurantanmeldelse: Ny italiener gjør et realt forsøk på å fylle utfordrende lokale – Å starte en restaurant i disse tider er nærmest som å servere sitt eget hode på et fat Få varsel når vi skriver omDag Tjersland Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Radi-hva-for-noe? – Jeg er storspist, men dette er for mye Oslos eldste italiener må skjerpe nivået for å holde tritt Hva med en kjebab eller en høytidstaco med bresert kje? – De blir ikke noe gode om de ligger, og må helt klart spises nyfriterte – Tiramisu à la minute er rask og vel så god – Man får fort en del skryt for denne! Skur med sjarm – Det skal se litt hjemmelaget ut Italiensk bakst: Pizza-spesial! Italiensk bakst: gatemat fra Sicilia – De som vet hva det er, bestiller det. Og de som har smakt det, kommer som regel tilbake Ny spalte: Italiensk bakst med Dag Tjersland Velbehag i gammelt skur Verdens enkleste pastarett Lunsj på Skur 33 Bytt ut påskelammet med velsmakende kje - Å helle olje i kokevannet er en pastasynd
Få varsel når vi skriver omDag Tjersland Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!