Saker om: Lunsj Med Sultne gutter på piknik i det grønne Denne vil kokkens venner alltid at hun skal lage Dobler lunsj-omsetningen under pandemien: – Vi skjønte raskt at kantine 2.0 måtte være teknologibasert Få varsel når vi skriver omLunsj Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Restefest Enkle og lette lunsjer Brunsj på BA3: – Utested med mat Klassisk fransk lunsj Strålende lunsj hos Credos lillesøster Bjørvika har fått en ny lunsjklassiker Skøyen trenger mer enn dette Som lunsjsted er tapasrestauranten sørgelig underbesøkt Agave stiller sulten Dette er sommerens perfekte lunsjrett Trendy brunsj i kontorjungelen – Dette smaker nesten ingenting Crêperie de Mari: Lunsjstedet som skiller seg ut fra mengden av burgere og club sandwicher Lang ventetid i solen Ikke så vågalt, men raust og skikkelig godt Lunsj på Grønland Gym: Full rekke i hipsterbingo Nodee Barcode: Oslos beste ramen? Oslos eldste italiener må skjerpe nivået for å holde tritt Paleo er stedet for matnevrotikere som vil ha glam Champagnelunsjen har begredelig mat, men det bryr ingen seg om God mat, men hvem går egentlig på klubb midt på dagen? All verdens mat kan rulles i en kebab Denne retten på Grand Café er en genistrek Helsekost i glamorøs forkledning Satser på luksuskantine og matsalg for 750 millioner Lunsj her er som en glamorøs, liten miniferie Her tar de brødskive med pålegg til et helt nytt nivå Rimelig og upretensiøst Mageplask på Sørenga Norsk kafémat møter Midtøsten Bedre lunsj får du knapt – Ingen har lyst på en lunsj som denne Mett på kraft Sterke farger og gode smaker på Coyo Tidstyven på Tjuvholmen Enormt med mat og majestetisk utsikt ved Kontraskjæret Prima lunsj på St. Olavs piazza Knallgod burger i Skostredet Endelig en kafé som er Frognerparken verdig Røft paradis i Prindsen hage Godt i grøten på Gryn Lunsjperle langs Akerselva Ypperlige råvarer uten sting Lange køer på nytt lunsjsted i Bjørvika Trist mat i et av byens fineste lokaler Et snev av europeisk 1990-tall En hyllest til det klassiske smørrebrød
Dobler lunsj-omsetningen under pandemien: – Vi skjønte raskt at kantine 2.0 måtte være teknologibasert
Få varsel når vi skriver omLunsj Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!