Saker om: Restauranter En merkbar vibrasjon av raushet og overskudd Urban finesse med uforløst potensial Jonathan Hagen (30) har allerede åpnet fire spisesteder Få varsel når vi skriver omRestauranter Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! På første klasse – til prisen av en bruktbil Åpner norsk kaffebar i Seoul: – En helt vanvittig interesse Kreativ middelhavsmat i Kvadraturen Her er D2s guide til Moss Kan man egentlig be om mer på en uteservering? – Fan, ikke igjen Stjernedrysset i oljebyen Re-Naa blir Norges andre trestjerners restaurant Her er kokkenes Michelin-favoritter En fest for hele sanseapparatet Havbunnen møter HaPå Én restaurant kommer sjelden alene Finanselitens favorittrestaurant flytter fra Oslo til Zürich Brasserimat i stjerneskinn Kutter forbruket: – Vi har aldri hatt så mange som har drukket vann hos oss Renskåret luksus, men uten følelsen av total og uovertruffen triumf Credo flytter til Nasjonalbiblioteket Lave skuldre – høyt nivå på teknikk og råvarer Fritidsklubb – med god mat Misbrukte milliardærs navn på luksusrestauranter – sier han betjente lån tatt opp i gråmarkedet Et varmt måltid Profilert utelivskonge i alvorlig pengeskvis – tvunget til å selge unna eiendeler i «dødens marked» Hvorfor spise pølse når man kan spise blekksprut? – De må jo tro at jeg er helt idiot Men Hitchhiker var ikke død 25 retter du må spise i Oslo Denne restauranten har servert over én million ender Disse overtar Kafeteria August Maaemo-gründeren trekker seg ut av tre restauranter – ser etter nye eiere Toppkandidat med bunnotering Den har byens beste utsikt. Men både mat og service har rom for forbedringer Kulinarisk fjordodyssé i Hardanger lokker matinteresserte fra hele verden Varemottaket er akkurat det vi trenger nå Eight: Bedre omgivelser enn restaurant Ut i vår hage – Det var skriking og lange dager 101 grunner til å elske Oslo Seks nye Michelin-stjerner til Norge Kjøkkensjefenes Michelin-favoritter Raffinert kinesisk mat, fransk landkjøkken og eventyrlige vinlister Nå kan du lage Björn Svenssons mat hjemme Heftye hverdagskost Kostnadsbølge for veikroeier: – En lekestreik Denne restauranten er ikke lenger i «ingenmannsland» Brutalisten er både restaurant, kunstprosjekt og sosialt eksperiment Maaemos franske filleonkel Nybrottsarbeid hos Bro
Få varsel når vi skriver omRestauranter Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!