Nattopharma har gjort en rettet emisjon på 16,9 millioner kroner og har utstedt 1,2 millioner nye aksjer til kurs 14 kroner.

Det melder selskapet fredag.

Som tidligere kommunisert ønsker selskapet å øremerke til millioner kroner årlig over tre år, til utvikling av en farmasøytisk versjon av vitamin K2, samt styrke arbeidskapitalen for å forberede økt salg gjennom økt distribusjon i det amerikanske markedet, skriver TDN Finans.

Selskapet opplyser at for å medvirke til at selskapet kunne gjennomføre emisjon til en emisjonskurs høyere enn børskurs, vil hver tegner motta en warrant for hver halvannen aksje de tegner i emisjonen, som hver gir rett til å tegne en Natto-aksje til en kurs på 15 kroner frem til og med 30. juni 2015.

NattoPharma-aksjen sluttet tirsdag på 13,45 kroner pr aksje.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.