Per Christian Andersen, som hittil har vært administrerende direktør i mobiloperatøren Chess Communication AS, begynner som hotelldirektør på det nye spahotellet Farris Bad i Larvik.

Les også: Hagens spaluksus

– Det er med stor glede at vi ønsker Per Christian velkommen til Farris Bad. Hans omfattende kompetanse på merkevarebygging og karismatiske lederstil, vil bli viktig i forhold til våre høye ambisjoner med Farris Bad, sier Daniel Stenbäck, direktør for Choice spa- og resorthotell Norden i en pressemelding.

Farris Bad er en del av Choice-kjeden som eies av Petter Stordalen. Det er Stein Erik Hagen og Mille Marie Treschow som er byggherrer for prosjektet.

– Jeg håper å bruke min erf#229 fra en annen servicebransje og merkevarebygging til å bygge Farris Bad til noe helt spesielt både nasjonalt og internasjonalt, sier Per Christian Andersen.

Andersen er langt fra den mest profilerte sjefen i mobilbransjen, men har til tider gjort seg bemerket med sine synspunkter.

Les også:
Slakter Telepriser.no
En nasjon av mobil-junkier (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.