gasellevinner midt: Brewhouse
tekst RUNE YTREBERG
foto MIKAELA BERG
brønnøysund
gasellereportasje nord:
Arctic Explorer
– Vi skal bli Norges kebabkonger
Brødrene Yonan vil bli Norges kebabkonger. Et bokettersyn og millionbot setter ikke en stopper for det.
tekst MORTEN ÅNESTAD foto MARIE VON KROGH
ålgård
gasellereportajse sør:
Det store rullebåndet går med sakte fart mot en gedigen stekeovn. På båndet ruller en stri strøm av gyros, små biter av kebabkjøtt. Det dufter nystekt kebab før kjøttet fryses ned, pakkes i små porsjonsposer og trilles til kjølelageret. Akram Yonan smatter fornøyd.
– Vi skal bli Norges kebabkonger, gliser han.
Les også: Pengene renner inn for kebab-gründere
Fra Sverige til Bryne
For 11 år siden kom han som 18-åring til Oppland fra svenske Jönköping for å jobbe. Det var ikke lett for en ung innvandrer. En italiensk restaurant ble redningen. Etter tre år flyttet han til Jæren for å starte kebabsjappe. Med god hjelp av brødrene Renas og Alan som flyttet etter til Bryne, ble kebabsjappen Happy Time raskt en snakkis på Bryne. I dag har Yonan-brødrene en kjede med syv kebabsteder i Rogaland, i dag under navnet Yummy Time.
NK Meat as
Daglig leder: Akram Yonan (29)
Styreleder: Akram Yonan
Hovedkontor: Ålgård, Gjesdal kommune
Etablert: 2014
Antall ansatte: 14
Virksomhet: Produksjon av kjøtt til kebab
Eiere: Yonan as (67%), MG Hanna AB (20%), Jacob Hanna (13%)
Ganger gaselle: 1
På kontoret på Alversund utenfor Bergen henger en tegning datteren har laget til Bente Lorentzen.
– Vi skal bli Norges kebabkonger
Brødrene Yonan vil bli Norges kebabkonger. Et bokettersyn og millionbot setter ikke en stopper for det.
tekst RUNE YTREBERG foto MIKAELA BERG
brønnøysund
gasellereportasje sør:
tekst MORTEN ÅNESTAD
foto MARIE VON KROGH
ålgård
Det store rullebåndet går med sakte fart mot en gedigen stekeovn. På båndet ruller en stri strøm av gyros, små biter av kebabkjøtt. Det dufter nystekt kebab før kjøttet fryses ned, pakkes i små porsjonsposer og trilles til kjølelageret. Akram Yonan smatter fornøyd.
– Vi skal bli Norges kebabkonger, gliser han.
Les også: Pengene renner inn for kebab-gründere
Fra Sverige til Bryne
For 11 år siden kom han som 18-åring til Oppland fra svenske Jönköping for å jobbe. Det var ikke lett for en ung innvandrer. En italiensk restaurant ble redningen. Etter tre år flyttet han til Jæren for å starte kebabsjappe. Med god hjelp av brødrene Renas og Alan som flyttet etter til Bryne, ble kebabsjappen Happy Time raskt en snakkis på Bryne. I dag har Yonan-brødrene en kjede med syv kebabsteder i Rogaland, i dag under navnet Yummy Time.