Koronakrisen endrer handlevanene – nå skeier vi ut med gourmetmat

Konfitert andelår, eksklusive oster og store mengder rødvin. Den nye hjemmetilværelsen får nordmenn til å bla opp for gourmetmat, også midt i uken.

Beate Karlsen og datteren Karla Solberg (8) forsøker å holde en nøktern livsstil under koronakrisen, men må skeie litt ut med god mat. Her besøker de Jan-Helge Trones Gjerde på gourmetbutikken Gutta på Haugen.
Beate Karlsen og datteren Karla Solberg (8) forsøker å holde en nøktern livsstil under koronakrisen, men må skeie litt ut med god mat. Her besøker de Jan-Helge Trones Gjerde på gourmetbutikken Gutta på Haugen.Foto: Elin Høyland
Publisert 3. April 2020, kl. 02.18Oppdatert 3. April 2020, kl. 09.06
KoronavirusetGourmet