- Vi må bare beklage hvis det var skapt misforståelse rundt beløpet, sier kommunikasjonsdirektør Geir Remman i EDB.

Hvordan forstår du meldingen?

--------------------------------------------------------------------------------



Fra: EDB Business Partner [mailto:pressreleases@huginonline.com]

Sendt: 1. februar 2010 07:02

Til: Hugin E-mail subscribers

Emne: EDB Business Partner ASA (NO) - EDB inngår rammeavtale med Kammarkollegiet



EDB inngår rammeavtale med Kammarkollegiet

(Oslo 1. februar 2010) EDB Business Partner har inngått rammeavtale om levering av IT-tjenester til Kammarkollegiet i Sverige. Avtalen omfatter leveranser til kommuner, fylker og statlige organ i en periode på 5 år.

EDB har vært igjennom en prekvalifisering for levering av IT-tjenester til kommuner, fylker og statlige organ i Sverige, og er som en av ti leverandører utvalgt til å levere slike tjenester. Dette er et marked som bare i liten grad bruker eksterne IT-tjenester, men rammeavtalen legger til rette for økt konkurranseutsetting.

- Vi er veldig fornøyd med at Kammarkollegiet har valgt EDB som leverandør. Avtalen viser at vi har konkurransedyktige løsninger og sammen med vår lokale forankring i Norden kan vi bidra til at kommuner og fylker får utført basistjenester til innbyggerne på en kostnadseffektiv måte, sier Thomas Parmbäck, konserndirektør og leder for EDBs virksomhet i Sverige. EDB leverer IT-tjenester til mer enn 350 kommuner i Norden og har tilrettelagt lokale løsninger som er tilpasset kommuner og fylker.

Rammeavtalen har en anslått verdi på SEK 4 milliarder.

Kontrakten skal underskrives etter klagefristenes utløp medio februar 2010.

Kontaktpersoner:

Thomas Parmbäck, VD, EDB Business Partner Sverige, tel: +46 708 546 785

Geir Remman, konserndirektør Kommunikasjon EDB, + 47 970 55 017(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.