Får tilbud om å overta andre restauranter i mettet Oslo-marked

Hver uke får Delicatessen-eierne tilbud om å ta over restauranter. Men gründerne, som eier fem restauranter i Oslo, har nok med å klare seg selv.

En overetablering av restauranter i Oslo fører til langt tøffere konkurranse forteller styreleder i Concept Restaurants, Jan Ivar Sørensen. Fra venstre: Erik Tronbøl daglig leder i Concept Restaurants, Rodrigo Belda styremedlem, Jan Ivar Sørensen, styreleder. Bildet er fra 2014.
En overetablering av restauranter i Oslo fører til langt tøffere konkurranse forteller styreleder i Concept Restaurants, Jan Ivar Sørensen. Fra venstre: Erik Tronbøl daglig leder i Concept Restaurants, Rodrigo Belda styremedlem, Jan Ivar Sørensen, styreleder. Bildet er fra 2014.Foto: Mikaela Berg
Publisert 9. August 2018, kl. 05.02Oppdatert 9. August 2018, kl. 14.15
RestauranterMatDelicatessenUtelivMarked