Frp går frem 2,7 prosentpoeng og får en oppslutning på 20,3 prosent. Sp går frem 2,2 prosentpoeng til 5,6 prosent på Opinions partibarometer for Aftenposten og NRK. Målingen er foretatt etter at budsjettforliket i Stortinget var i havn.

Venstre går tilbake med 1,6 prosentpoeng og havner under sperregrensen med 2,7 prosent. Høyre tilbake med 1,4 prosentpoeng til 16,7 prosent. Også Kystpartiet går tilbake med 1,4 prosentpoeng og får en oppslutning på 0,5 prosent.

For de andre er endringene mindre. Ap får en oppslutning på 28,6 prosent, frem 0,7 prosentpoeng. SV går tilbake med 0,3 prosentpoeng til 16 prosent. KrF går frem med 0,2 prosentpoeng til 7,6 prosent, mens RV går tilbake 0,2 prosentpoeng til 1,2 prosent.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.