Bocuse-vinnerens comeback
Norges siste Bocuse d’Or-vinner tok med seg pokalen og flyttet rett hjem til Bekkjarvik. Der har han brukt ti år på å pønske ut restaurant Mirabelle. Er det verdt omveien?
Norges siste Bocuse d’Or-vinner tok med seg pokalen og flyttet rett hjem til Bekkjarvik. Der har han brukt ti år på å pønske ut restaurant Mirabelle. Er det verdt omveien?
Og det til en lav pris når man tar kvaliteten i betraktning.
Trøst deg selv med beige og kremet mat.
Få ting smaker bedre enn salt potetgull dyppet i rømme og løyrom. Den perfekte appetittvekker i et lystig lag, eller som snacks foran tv'n.
Vi testet 31 forskjellige frosne rundstykker. Dette er de beste.
Familien hadde dyrket druer i 340 år. Så gjorde et plutselig dødsfall fremtiden høyst usikker.
Holmenkollen Restaurant kunne vært et fantastisk sted for en matbit.
Har du røkt noe løyrom i det siste? Hos Bark i Bergen har de det.
Med disse rettene gjør kokk Joanne Sørheim det lett å invitere hjem.
Mye har skjedd hos Scarpa de siste årene. Nå går halvparten av produksjonen i Piemonte til Norge.
Fjorårets mest solgte bordeaux i Norge imponerer igjen i ny årgang.
– Dette er en typisk restaurantcurry.
Det klassiske rekesmørbrødet er like fremragende godt, som det er enkelt. Heldigvis er det ikke vanskelig å velge vin til heller.
Det finnes flere burgundere i markedet fra 2022-årgangen.
Køen startet 28. desember. Torsdag 6. februar slipper Polet rekordmange flasker vin fra Burgund.
Man trenger ikke gå over bekken for vann, men gjerne til Bukken for vin.
Castros Dão fra 2019 er den perfekte fyldige og bløte vinterrødvinen.
Spinatblader og ferskosten paneer er hovedingrediensene i en av Nord-Indias mest typiske retter.
Det er få forunt å lage delikate, transparente viner på grenache i Sør-Rhône, men Domaine Santa Duc får det til med bravur.
Klarer Espen Nersveen, Tore Sagen og Anne Rokkan smake seg frem til hvilken vin som er dyrest?
The Little Pickle leverer trofast kvalitet til gode priser – en folkelig gourmetopplevelse.
På mandag kom det 2500 flasker på Polet av denne vidunderlige pinoten fra Oregon.
For grønnsakenes konge er kun det beste godt nok: Legg en aubergine på grillen.
Før Håvard Werkland ble Norges representant i VM i kokkekunst, var han på landslaget i bilspill.
– Jeg liker ikke ordet vinmaker.
Det er lenge siden Baltazar var en ny, forfriskende italiensk restaurant. Men livet ville vært fattigere uten sjarmerende, gamle italienere.
Vinterstid får du stedet for deg selv.
Og den finnes i Polets hyller.
De syv mest solgte rødvinene på Polet står for nesten 17 prosent av det totale rødvinssalget i 2024. Men hvordan smaker vinene så mange nordmenn velger?
Til byhistoriske Palace Grill bør du komme skrubbsulten, feststemt, pengesterk, og ikke minst edru. Kjør!
Noe av det aller beste amerikansk vinindustri har og by på slippes på Polet onsdag 8. januar.
Gatematfavoritten kan også stekes i ovnen.
Og det fra en av Europas første vinregioner.
På Polets januarslipp finner du noen av de beste vinene fra Sør-Afrika.
– Dette er et innsidetips, hvis du flyr SAS på businessklasse eller pluss.
– og slik lager du den.
– Spørsmål fra lytterne, det er alltid gøy!
Det blir ingen nyttårsfeiring uten et høyt smell fra en champagnekork