Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Æresgjester. Karl Hans Rønning (t.v.) har lært datteren Elise Bratteng Rønning mye om det som kan spises fra Helgelands sjø og jord. Kokk Marius Martinsen (t.h.) har laget en lekker lunsj til restaurantens beste støttespillere.

Æresgjester. Karl Hans Rønning (t.v.) har lært datteren Elise Bratteng Rønning mye om det som kan spises fra Helgelands sjø og jord. Kokk Marius Martinsen (t.h.) har laget en lekker lunsj til restaurantens beste støttespillere.

Italiensk-norsk lunsj i det grønne

Tekst

Vil du få varsel hver gang Liz Buer publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto
Utskarpen

Sommerens bringebærdrink og ravioli står på menyen når gode hjelpere inviteres på lunsj.