- Det jeg liker aller best med denne er at du ikke trenger noe varme for å lage den. Dette er en rett som er like lett å lage ute i skogen eller på hytta. Rett og slett en sunn og kjempegod helgesnacks, sier Björn Svensson.
Møtet mellom sprø hjertesalat, sitrusmarienert kjøtt og topping vi kjenner fra den sedvanlige fredagsklassikeren er bare ett eksempel på Svenssons sunne helgesnacks.
- Hvis du ikke liker rått kjøtt kan du steke det, eller du kan bytte ut kjøtt med fisk eller nøtter. Men det er dette som er min soleklare favorittkombinasjon.
Prøv selv. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.
Hjertesalat-taco
- 12 stkstore hjertesalatblader
- 150 gindrefilet av okse
- 0.5 dlhjemmelaget majones
- 1 stkrød chili
- 1 stklime
- 0.5 agurk
- 0.5 stkgranateple
- olivenolje
- koriander
- jalapeno
Slik gjør du:
- Skjær kjøttet i tynne skiver og mariner i limejuice, salt og olivenolje.
- Kutt chilien og ha i majonesen. Vask salatbladene og mariner i litt lime, salt og olje.
- Rasp agurken, kutt jalapenoen og ta ut kjernene fra granateplet.
- Monter og topp med mye koriander og limejuice.
- Spis med hendene.