Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Fem dessertvin-kupp

Tekst
BON APPÉTIT. Her er det trangt og fransk. Og dessert­vognen er fortsatt en institusjon på Brasserie France. Foto: Hampus Lundgren

BON APPÉTIT. Her er det trangt og fransk. Og dessert­vognen er fortsatt en institusjon på Brasserie France. Foto: Hampus Lundgren

Septembernyhetene: Man trenger ikke grave dypt i lommeboken for å finne en verdig avslutning på måltidet. Her er fem strålende vinkjøp til høstens desserter.

Les mer om mat og vin på smak.no

Meld deg på nyhetsbrev fra Smak.no her(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.