Grillbakte asparges
Fersk grønn asparges skal være mør, men fortsatt sprø og saftig. Uten at toppene er kokt ihjel. En måte å gjøre det på er å pakke den inn i brøddeig og grille den.
Nypotetsalat
En ting potetsalater ofte mangler er umami og krønsj. I denne nypotetsalaten gir tørket og lett ovnsristet sukkertang en dyp kjøttaktig smak. Mens det sprø blir tilført av sprø potetskall-chips.
Og når knallgrønne aspargesbønner får grillstriper og sitron gir de både farge og friskhet til salaten.
Oppskrift på Jo Bøe Klakegg og Bjørn Svenssons nypotetsalat finner du her.
Pinnebrød
Du kan lage deigen på forhånd og ta med ut – den heves ferdig mens du går.
Her finner du oppskrift på pinnebrød av Terje Ness.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.