Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Bjørn Svenssons mat på 20 minutter

Biff à la Rydberg

Oppskrift på Biff à la Rydberg

Oppskrift på Biff à la Rydberg

-
+

Biff à la Rydberg

  • 800.00 g Indrefilet av okse
  • 1.00 kg Potet
  • 2.00 stk Gul løk
  • 4.00 stk Eggeplommer
  • 1.00 stk Liten pepperrot

En svensk biffklassiker

Skjær løk i skiver, potet og kjøtt i terninger og stek hver for seg. Blir det for mye i pannen, kan du steke i flere omganger. Smak kjøtt og potet til med salt og pepper.  Legg opp på en tallerken i striper og legg en eggeplomme på toppen av hver tallerken.  Riv over pepperrot og pynt med bladpersille. Kan også serveres med rødvinssjy hvis du har dette.