Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Bjørn Svenssons mat på 20 minutter

Brokkolisuppe med stekt fisk

Oppskrift på Brokkolisuppe

Oppskrift på Brokkolisuppe

-
+

Brokkolisuppe med stekt fisk

  • 2.00 stk Brokkoli
  • 2.00 dl Helmelk
  • 1.00 dl Fløte
  • 50.00 g Smør
  • 600.00 g Torsk eller annen hvit fisk

Brokkolisuppe med stekt fisk

Kok brokkoli mør og legg over i en blender. Bruk samme kaserolle til å varme melk og fløte. Kjør sammen med brokkoli og smør til en glatt suppe. Smak til med salt. Hvis den blir for tykk kan du spe med mer melk. Skjær fisk i passende stykker, ha på salt og pepper og stek i nøytral olje og smør (Dette gjør du samtidig som du legger brokkolien i kokende vann). Ha suppen over i fire skåler, legg i fisk og topp med finkuttet brokkoli og blomkarse.