Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Bjørn Svenssons mat på 20 minutter

Cevicherull

Oppskrift på ceviche i rull

Oppskrift på ceviche i rull

-
+

Cevicherull

  • 400.00 g fersk laks
  • 1.00 stk grønt eple
  • 0.50 stk gul løk
  • 1.00 stk rød chili
  • 0.50 stk bunt fersk koriander
  • 0.30 stk agurk
  • 2.00 stk avocado
  • 8.00 stk potet- eller maislefser
  • 3.00 stk lime

Slik gjør du

Skjær laksen i terninger og legg bitene over i en skål.

Press over limejuice og dryss over litt salt. La fisken marinere i cirka ti minutter.

Stek lefsene i en tørr panne. Lag «chunks» av avokoado blandet med finkuttet chili (smak til med salt og lime). Kutt agurk, løk og eple i små biter.

Fordel fisken på åtte lefser. Fordel deretter grønnsakene jevnt, og topp med fersk koriander. Press litt limesaft over det hele.

Du kan også legge litt crème fraîche i lefsen.