Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Björn Svenssons mat på 20 minutter

Mettende spinatsuppe

Oppskrift på spinatsuppe med kjøttdeig og feta

Oppskrift på spinatsuppe med kjøttdeig og feta

-
+

Mettende spinatsuppe

  • 200.00 g Fersk spinat
  • 2.00 dl Fløte
  • 2.00 dl Helmelk
  • 200.00 g Kjøttdeig
  • 100.00 g Fetaost
  • 1.00 stk Fedd hvitløk
  • 0.25 stk Løk
  • Chili

Mettende spinatsuppe med kjøttdeig og feta

Slik gjør du:

  • Vask spinaten.
  • Fres løk og hvitløk i en kjele, ha i spinat.
  • Tilsett fløte/melk og kok opp. Kjør i blender og smak til med salt og pepper.
  • Stek kjøttdeig med hakket chili, løk og litt salt.
  • Legg suppen over i skåler og fordel den stekte kjøttdeigen.
  • Topp med avokado, spinatblader marinert i litt olje og sitron, og fetaost.