Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Bjørn Svenssons mat på 20 minutter

Omelett med Pata Negra og Camembert

Björn Svenssons oppskrift på omelett.

Björn Svenssons oppskrift på omelett.

-
+

Stor omelett

  • 12.00 stk Egg
  • 1.00 dl Helmelk
  • 200.00 g Pata Negra eller annen god spekeskinke
  • 150.00 g Camembert eller Brie
  • 100.00 g Fersk spinat
  • Smør
  • Sitron
  • Salt og Pepper

Stor omelett med Pata Negra og Camembert

Visp egg og melk sammen med litt salt og pepper. Stek i panne med smør. Dra den sammen mot midten av pannen. Trekk den av pannen før den setter seg helt. Legg over skiver av spekeskinke og stykker av Camembert. Mariner spinatbladene i sitronsaft og god olivenolje. Ha eventuelt i noen ferske urter som bladpersille, kjørvel eller karse og legg alt på toppen av omeletten før servering.