Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Bjørn Svenssons mat på 20 minutter

Rekecocktail

Bjørn Svenssons oppskrift på rekecocktail

Bjørn Svenssons oppskrift på rekecocktail

-
+

Rekecocktail

  • 500.00 g Nypillede reker
  • 0.50 stk Isbergsalat
  • 100.00 g Gulost skåret i terninger
  • 2.00 stk Stangselleri
  • 0.50 stk Liten agurk
  • 2.00 ss Nøytral olje
  • 2.00 stk Tomater

Cocktaildressing

  • 1.00 dl Youghurt naturell
  • 3.00 ss Majones
  • 2.00 ss Tomatketsjup
  • 0.50 ss Tomatpuré
  • 2.00 cl Cognac

Bjørn Svenssons rekecocktail

Riv salaten i store biter, skjær selleri, tomat og agurk i små terninger/biter, og bland alle ingrediensene sammen med olje, Legg over på tallerken, og topp med dill.

Bland sammen alle ingrediensene til dressingen. Smak til med salt og pepper.