Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Björn Svenssons mat på 20 minutter

Saltimbocca

Oppskrift på Saltimbocca

Oppskrift på Saltimbocca

-
+

Saltimboca

  • 400.00 g Mørbrad av kalv
  • 8.00 stk Skiver av spekeskinke
  • 400.00 g Poteter
  • 1.00 dl Grønne erter
  • 1.00 stk Sjalottløk
  • 1.00 stk Fedd hvitløk
  • 4.00 stk Salvieblader
  • 1.00 dl Kyllingkraft
  • 1.00 stk Sitron
  • Skvett hvitvin
  • Parmesan
  • Kapers

Saltimboca

Slik gjør du:

  • Skjær kjøttet i skiver og bank skivene flate.
  • Skrell og kok poteter. 
  • Stek kjøttet i en panne og ha i finhakket salvie, løk, hvitløk, kapers. Ha så i skinken.
  • Tilsett en skvett hvitvin og kyllingkraft. Varm raskt opp og trekk så pannen av varmen.
  • Varm erter og poteter i en kjele med smør og salt.
  • Legg over på tallerkener, og riv over ønsket mengde parmesan.