Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Björn Svenssons mat på 20 minutter

Stekt skrei med eggesaus

Oppskrift på skrei med eggesaus

Oppskrift på skrei med eggesaus

-
+

Stekt skrei med eggesaus

  • 600.00 g skrei
  • 2.00 stk egg
  • 2.00 dl melk
  • 2.00 dl fløte
  • 100.00 g grønnkål
  • hvitvin
  • dill
  • rapsolje
  • smør
  • hvetemel

Slik gjør du:

  • Kutt skreien i porsjonsstykker.
  • Finhakk dill og bland med rapsolje.
  • Kok eggene i åtte minutter. Skrell og finhakk.
  • Lag en hvitsaus: Smelt smør i en kjele. Ha i en skje mel og bland.
  • Spe med melk/fløte, smak til med vin og salt.
  • Bland inn eggene.
  • Blansjer kålen i salt vann.
  • Stek fisken i panne.
  • Legg opp fisk med saus og dillolje.
  • Server gjerne med kokte poteter.