Oppskrift Bonden og kokken Pinzimonio Tekst Bendik Dannevig Kristiansen Kokk Sven Erik Renaa Se mer ▼ Lukk ▲ Driver Michelin-restauranten Re-Naa i Stavanger. Foto Jimmy Linus Les artikkelen: Ny serie: Stjernekokk Sven Erik Renaa lager mat med råvarer fra Brimse Oppskrift på pinzimonio - + Porsjoner Pinzimonio 200.00 g kålvekster i sesong, for eksempel nepekål og broccolini 8.00 stk røde reddiker med blader spiselige urter og blomster 2.00 dl kaldpresset oliven- eller rapsolje 1.00 ts salt 0.25 ts ristet og grovkvernet sort pepper, gjerne Madagaskar-pepper Slik gjør duGå ut og sank selv – denne retten står og faller på at grønnsakene kommer rett fra jorden.Forvell fire nepekål. Knyt resten av kålen og reddikene i fire bunter.Server med olivenolje, salt og pepper som en snack før middagen. Les artikkelen: Ny serie: Stjernekokk Sven Erik Renaa lager mat med råvarer fra Brimse Grønnsaker Kål Sven Erik Renaa Frode Ljosdal Bonden og kokken