Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Bonden og kokken

Pinzimonio

Ny serie: Stjernekokk Sven Erik Renaa lager mat med råvarer fra Brimse
Oppskrift på pinzimonio

Oppskrift på pinzimonio

-
+

Pinzimonio

  • 200.00 g kålvekster i sesong, for eksempel nepekål og broccolini
  • 8.00 stk røde reddiker med blader
  • spiselige urter og blomster
  • 2.00 dl kaldpresset oliven- eller rapsolje
  • 1.00 ts salt
  • 0.25 ts ristet og grovkvernet sort pepper, gjerne Madagaskar-pepper

Slik gjør du

  • Gå ut og sank selv – denne retten står og faller på at grønnsakene kommer rett fra jorden.
  • Forvell fire nepekål. Knyt resten av kålen og reddikene i fire bunter.
  • Server med olivenolje, salt og pepper som en snack før middagen.