Quesadilla
- 8.00 blader sommer- eller spisskål (forvellet og kjevlet mellom to lag plastfilm)
- 8.00 stk store norske flatøsters
- 2.00 ss majones
- 1.00 ss kruspersille (finhakket)
- 1.00 ss gressløk
- 1.00 ss Nýr
- 1.00 dl sommerkål (finstrimlet, forvellet og tørket før bruk)
- 2.00 ss sjalottløk (finhakket)
- 1.00 dl mozzarella (ternet)
- 1.00 dl sprøstekt kål (knust og stekt i ovn til den er karamellisert og tørr)
- salt
- smør
Slik gjør du
- Rens og kutt østersene i biter. Vend dem inn i majones, Nýr, persille, gressløk, mozzarella, kål og sjalottløk.
- Smak til med litt salt og spre utover to blader sommerkål.
- Legg over på en bakeplate og pensle med smør. Bak forsiktig til quesadillaene er lune.
- Server med sprøstekt kål og litt klarnet smør.