Krabbe med salater fra hav og strand
- 200.00 g renset kjøtt av nykokte krabbeklør
Krabbeemulsjon
- 2.00 dl hodekjøtt av krabbe med rogn
- 2.00 dl krabbeolje
- 2.00 ss redusert krabbekraft
- 2.00 ss epleeddik
- salt
- piment d'Espelette
Grønne vekster
- 2.00 dl pollpryd
- 2.00 dl salturt
- 2.00 dl fersk søl
- 2.00 dl havsalat
Slik gjør du
- Kok helst klørne selv, slik at de ikke bli overkokt. Pass på å rense klørne nøye. Vi gjør dette tre ganger for å være sikker på at alle skallrester er helt borte. Oppbevar kjølig frem til servering.
Krabbeemulsjon
- Ha hodekjøtt og krabbekraft i blender og spe med oljen. Smak til med eddik, salt og piment d'Espelette.
Grønne vekster
- Alle salatene vaskes og renses godt, tørkes og sprayes lett med en frisk eddiklake før servering.