Squashblomster og kreps
- 4.00 stk squashblomster (renset og åpnet)
- 4.00 stk sjøkreps (renset og ternet)
- 1.00 ss sjalottløk (finhakket)
- 1.00 ss gressløk (finhakket)
- skallet av ½ økologisk sitron (revet)
- piment d'Espelette
Løyromkrem
- 2.00 ss pisket rømme
- 1.00 dl løyrom (hengt i klede over natten)
- 1.00 stk sitron
Slik gjør du
- Bland sjøkreps og løk, smak til med salt, piment d'Espelette og sitronskall.
- Fyll squashblomstene med blandingen og vri endene sammen slik at fyllet holdes på plass.
- Stek eller grill blomstene på en side til de får farge, men fremdeles er rå i kjernen. Skvis litt sitron over ved servering.
Løyromkrem
- Bland sammen og smak til med litt salt og sitronsaft.