Jordbær en papillote
- 400.00 g jordbær
- 2.00 dl urter og blomster (for eksempel fennikel, sitrontagetes, spansk kjørvel, hyll, solbærblader)
- 1.00 ts ras el hanout-krydder
- brunt sukker (ved behov)
- sitronjuice (ved behov)
- 4.00 stk bakepapirark
- 1.00 ss smør
- 2.00 dl yoghurt (hengt)
- revet skall av 1/2 vasket lime
- 1.00 ss melis
Slik gjør du
- Smak til yoghurten med lime og melis.
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Vask og del jordbærene, dryss over ras el hanout, halvparten av urtene og sukker og sitronjuice ved behov.
- Bland lett for hånd og fordel blandingen midt på bakepapirene. Topp med en klatt smør.
- Brett papiret over blandingen og brett deretter kanten sammen. Endene kan festes med en binders.
- Stek i cirka 12 minutter. Snitt opp posen, pynt med resten av urtene og blomstene, tilsett en klatt yoghurt og server.