Froskelår med hvitløk og persilleremulade
- 12.00 stk froskelår
- 1.00 stk pisket egg
- 100.00 g hvetemel
- 200.00 g panko
- 200.00 g olje til fritering
- salt
- pepper
Remulade
- 1.00 stk eggeplomme
- 100.00 g nøytral olje
- 50.00 g rømme
- 2.00 stk hvitløksfedd
- 80.00 g persille
- 10.00 g kapers
- Sitronjuice etter smak
- salt
- pepper
Slik gjør du
- Krydre froskelårene med salt og pepper.
- Vend lårene først i mel, deretter i det piskete egget og til slutt i panko.
- Friter froskelårene i oljen på cirka 175 grader C.
Remulade
- Bland eggeplomme, salt, pepper og sitronjuice godt sammen.
- Hell deretter oljen sakte i under kraftig visping.
- Når blandingen har fått majoneskonsistens, tilsetter du rømme og finhakket hvitløk, kapers og persille.