Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Brød

Halvgrovt, krydret surdeigsbrød

– Jeg vil ikke drive med historiefortelling hver dag.
Oppskrift på halvgrovt, krydret surdeigsbrød av Matthias Bernwieser

Oppskrift på halvgrovt, krydret surdeigsbrød av Matthias Bernwieser

-
+

Halvgrovt, krydret surdeigsbrød

  • 500.00 g lys surdeigsstarter
  • 600.00 g lunkent vann
  • 25.00 g salt
  • 400.00 g hvetemel
  • 200.00 g emmermel
  • 400.00 g rugmel
  • 25.00 g like deler karve, korianderfrø og anis

Slik gjør du

  • Bland alle ingrediensene i en mikser, og legg til heving ved om lag 10 grader Celsius over natten.
  • Form brødet forsiktig til en rund form.
  • Bak på 230 grader Celsius i 35 min.