Slik gjør du
- Legg cashewnøtter i bløt. Ta fram bær.
- Strø kokosolje i bunnen av en 25 cm stor rund kakeform.
- Kjør paranøtter og dadler til bunnen i en matprosessor i cirka to minutter, stopp og rør etter halve tiden. Trykk deretter massen ut i formen.
Fyll
- Kjør bær og dadler til fyllet i en matprosessor i minst to minutter, til det er helt most.
Topping
- Press saft fra sitron eller lime, og vei opp resten av ingrediensene til ostetoppingen. Når cashewnøttene har ligget i bløt i halvannen time, knus dem først i en matprosessor og tilsett deretter resten av ingrediensene. Kjør i minst fire minutter og stopp med jevne mellomrom.
- Bre røren utover til et jevnt lag i formen og sett i fryseren i 30 minutter. Avslutt med toppingen og strø et jevnt lag med kokosmasse/-flak over kaken.