Slik gjør du:
- Forvarm ovnen til 120 °C.
- Pisk eggehvite, salt og en tredjedel av sukkeret halvstivt i en kjøkkenmaskin eller med håndmikser. Tilsett resten av sukkeret og pisk marengsen stiv på høy hastighet.
- Sikt sammen melis og maisenna og vend det inn i marengsen med en slikkepott.
- Rør inn eddik.
- Fyll marengsen i en sprøytepose og sprøyt ut i ønsket form, for eksempel små kupler på 6 cm i diameter.
- Stek i cirka 1 time. Du må kjenne på marengsen for å sjekke om den er ferdig. Den skal være sprø utenpå og seig inni. Ta den ut av ovnen og avkjøl.
Vaniljekrem med appelsin
Krem
- Pisk sammen til krem.
Montering
- Ha 1 ss vaniljekrem på hver pavlovabunn. Legg bringebær rundt vaniljekremen. Ha den piskede kremen i en sprøytepose med stjernetyll og sprøyt krem over bærene. Pynt med spiseblomster.
- Sprøyt vaniljekremen på kakebunnen. Pynt med bær og nøtter.