Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Drikke

Anne Maurseths eksperimentelle Negroni

-
+

Anne Maurseths eksperimentelle Negroni

  • 3.00 cl Arette tequila (ev. Patrón eller Don Julio) infusert med tørket eller ristet kokos 
  • 3.00 cl Martini Bianco infusert med ananas
  • 3.00 cl Campari
  • 3.00 dråper saltvannsløsning

Slik gjør du:

Til infuseringen, bruk en halv ananas i skiver til én flaske Martini, og 100 g kokos til én flaske tequila. La ligge over natten før væsken helles tilbake på flaskene. Saltvannsoppløsningen skal være basert på én del salt til ti deler vann. Ha ingrediensene over i et stort glass med en stor isbit, gjerne farget blå ved hjelp av tørkede blomster (Blue Peacock Flower, kjøpt på nett). Rør godt for at isbiten skal gi farge, og hell over på et avkjølt glass med en stor – vanlig – isbit. Ha til slutt i en stripe sitronskall.