Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Drikke

Jackson Punch

– Punsj har aldri vært større enn nå
Oppskrift på Jackson Punch

Oppskrift på Jackson Punch

-
+

Jackson Punch

  • 60 cl VSOP konjakk (jeg bruker Montifaud VSOP)
  • 22.5 cl mørk rom (jeg bruker El Dorado 12 YO)
  • 30 cl bringebærsirup (se egen oppskrift)
  • 22.5 cl sitronjuice
  • 90 cl rooiboste med bringebær og rabarbra (se egen oppskrift)

Bringebærsirup

  • 1 l 4:3 sukkerlake (4 deler sukker, 3 deler vann)
  • 200 g frosne bringebær
  • 1.25 ml rosevann
  • 30 ml ren 60 % sprit

Rooibos-te med bringebær og rabarbra

Slik gjør du

  • Bland alt i en punsjbolle.
  • Pynt med ferske bringebær, blomster eller andre ting du synes ser fint ut, som for eksempel remser av rabarbra.

Bringebærsirup

  • Vakuumer alt, legg i et vannbad på 45 grader i fire timer.
  • Sil av bringebær, klar til bruk.

Rooibos-te med bringebær og rabarbra

  • Dette er en blend kjøpt på Kaffe og Te Huset i Trondheim.
  • Jeg trekker 10 g te på én liter vann i 10 minutter.
  • Sil av, klar til bruk.