Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Drikke

Pineapple Rum Punch

– Punsj har aldri vært større enn nå

-
+

Pineapple Rum Punch

  • 20 cl limejuice
  • 40 cl ananassirup (se egen oppskrift)
  • 60 cl ananasrom (jeg bruker Plantation Pineapple)
  • 80 cl svart te (jeg bruker en blend på Twinings Earl Grey og Lipton Yellow)

Ananassirup

  • 200 g skrellet og kuttet ananas
  • 400 g sukkerlake 1:1 (like deler sukker og vann)
  • 60 ml ren 60

Slik gjør du

  • Bland sammen i en punsjebolle.
  • Pynt med dehydrert ananas, fersk mynte og ferskrevet muskat.

Slik gjør du

  • Hvis man ikke har kammervakuum eller mulighet til å trykkinfusere, kan man enkelt bare legge ananasen i sukkerlaken i en ziplock-pose og la ligge i kjøleskapet i fire dager.
  • Avslutt med å presse ananasen, tilsett juicen til sirupen for ekstra smak. Denne holder seg en uke, etter det begynner den å fermentere. Den er fortsatt digg, men har ikke den smaken man er ute etter til punsjen.