Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Drinker

Cinder

Det havnet i skyggen av tequila. Nå har brennevinet fått en egen bar i Oslo
Oppskrift på drinken Cinder

Oppskrift på drinken Cinder

-
+

Cinder

  • 0.75 oz Cimarron Reposado tequila
  • 0.75 oz jalapeño-infusert Cimarron Blanco tequila
  • 0.5 oz Picaflor mezcal
  • 2 dæsjer Angostura Bitter
  • Maldon-salt

Cinder

– Dette er en ganske barsk og frisk drink for samtlige kjønn. Vi kommer til å bruke sal de gusano, som er tørkede og knuste larver blandet med havsalt og chili – men inntil larvesaltfeberen tar Norge, går det helt fint å bruke eksempelvis Maldon-salt.

  • Putt enkelt og greit alle ingrediensene i en cocktailshaker og rist løs.
  • Sil over i et coupette- eller cocktailglass med saltkant.