Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Enkel sjokolademousse med banan og avocado

Grønnsaker passer inn overalt – også i dessertene
-
+

Sjokolademousse

  • 4.00 modne bananer
  • 2.00 modne avocadoer
  • 2.00 ferske dadler uten stein
  • 4.00 ss nøttesmør, for eksempel mandel- eller peanøttsmør
  • 5.00 ss kakao
  • 1.00 stor klype salt
  • bær

Legg alle ingredienser i en mikser og miks til en kremete mousse. Tilsett mer kakao eller dadler hvis det trengs. Moussen skal smake sjokolade og nøtter. Server i små glass eller kopper, dekorer med bær og en klype havsalt.

Tips: Krydre moussen med for eksempel chili. Eller tilsett litt bær – bringebær, blåbær eller rips frisker opp.

Se viner som passer til:

Dessert i Vindatabasen