Oppskrift Frokost Rekesalat Kokk Jon-Frede Engdahl Se mer ▼ Lukk ▲ Gründer av Kolonihagen, som har økologiske matkasser, restaurant, bakeri og bryggeri. Daglig leder på Kolonihagen Frogner. En av gründerne bak restauranten Maaemo. Forfatter av boken «Frokost med Kolonihagen». Foto Camilla Jensen Les artikkelen: FROKOSTSERIE: Restefest Oppskrift på rekesalat - + Porsjoner Rekesalat 150.00 g pillede ferske reker 150.00 g majones 2.00 ss nyr eller rømme 1.00 ts lys eddik saften av en halv sitron 1.00 stk liten gul løk 0.30 stk purre 1.00 stk liten revet gulrot 0.25 stk agurk salt, pepper, gressløk og dill etter smak. Her finner du Engdahls oppskrift på majones (NB URL) Les artikkelen: FROKOSTSERIE: Restefest Frokost