Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Granola

Granolablanding

Det finnes et granola-triks. Det heter sjokolade.
Oppskrift på granola med sjokolade

Oppskrift på granola med sjokolade

-
+

Før steking

  • 150.00 g små havregryn
  • 50.00 g hasselnøtter i grove biter
  • 60.00 g mandler i grove biter
  • 50.00 g solsikkekjerner
  • 60.00 g valnøtter i grove biter
  • 35.00 g knuste linfrø
  • 100.00 g rugflak
  • 300.00 g honning
  • 80.00 g vann

Etter steking

  • 50.00 g kokos
  • 100.00 g havregryn
  • 100.00 g rugflak
  • 100.00 g mørk sjokolade i biter

 

Avkjøl blandingen på benken, og tilsett resten av råvarene når blandingen har blitt kald. Fyll opp bokser med deilig granola.

Granola bør oppbevares tørt, og helst også mørkt. At det står tørt er viktigst, ellers kan det bli seigt.

Tips: Liker du ikke honning, kan du bruke appelsinjuice som søtning.